TANULMÁNYOK ÉS GYAKORLAT

 

Ha úgy érzed együtt tudnánk dolgozni, és van is olyan kiszervezhető feladatod, amiben a segítségedre lennék, keress bátran, és fordulj hozzám bizalommal. (Kata)

Bindisné Román Katalin - virtuális asszisztens

Több éve dolgozom virtuális asszisztensként (bár jóideig nem volt tudomásom, hogy ezt már annak hívják) Elsődleges szempontom a családdal való összeegyeztethetőség volt, másodlagosan pedig az, hogy az eddigi munkáim során szerzett tapasztalataimat mások javára, de ne alárendelve, hanem segítő partnerként(!) velük együtt kamatoztathassam. 

A szívem csücske az utazás-, és rendezvényszervezés, számos nemzetközi (egyik legnagyobb a 2015-ös EuroBasket Woman volt) rendezvényt szerveztem és asszisztáltam sikeresen. 

A marketinget a szakmai tanulmányaim kezdete óta "taposom". Munkáim során pedig folyamatosan és aktívan gyakorolom, illetve állandóan igyekszem frissen tartani tudásom a rapid gyorsasággal változó trendek mellett. 

Az adminisztráció és a pénzügy az a két olyan terület, ami szinte első perctől kezdve végig kíséri a szakmai múltamat. Tulajdonképpen az alap pillérek egyike, amikor egy vállalkozást "gatyába kell rázni". 

Ha tudásom és tapasztalatom felkeltette az érdeklődésed, és úgy érzed a vállalkozásodra ráférne egy virtuális asszisztens, keress bátran, állok szíves rendelkezésdre!


Referenciák